Over Ons:

 

Wie en wat is Topdobbers.nl

 

Topdobbers.nl is een verkoopsite van dobbers voor het vissen met de vaste hengel. Deze site onderscheid zich door alleen dobbers te verkopen, die momenteel binnen de witvisserij vanwege hun specifieke kenmerken geliefd zijn. Hierbij kunt u denken aan materiaalkeuze, afwerking, type niet te vergeten toepasbaarheid.

 

Doordat ieder dobbermerk goede en minder interessante modellen in zijn assortiment heeft, er regelmatig nieuwe trends binnen de witvisserij waar te nemen zijn en de wijze van vissen aan verandering onderhevig kan zijn (denk hierbij aan het steeds populairder wordend vissen op commercials), zult u merken dat Topdobbers.nl zijn assortiment dobbers hier constant op aanpast. Zo kan het zijn, dat Topdobbers.nl van een bepaald merk slechts een aantal type dobbers in zijn assortiment heeft. 

 

Topdobbers.nl is niet alleen voor witvissers, maar vooral ook door witvissers. Frank Timmermans, de “Godfather” achter het populaire dobbermerk Timm’s, is de animator en drijvende kracht achter deze dobber-verkoopsite. Gesterkt door een aantal wedstrijd- / fieldvissers, denkt Topdobbers.nl u als visser van dienst te kunnen zijn. Niet alleen door de wijze waarop de dobbers door topdobbers.nl zullen worden gerubriceerd, maar vooral ook door het constant in de gaten houden de dobberrmarkt en het terzijde staan van witvissers bij eventuele vragen.

 

Topdobbers.nl is op facebook te volgen. Like us; we like you!